5 JAAR "ertussenin"


12 Dec 2018 19:30
→ 12 Dec 2018 22:30
Regenbooghuis Limburg, Ertussenin
Regenbooghuis Limburg
Meldertstraat 38 - Hasselt
See on a map
Vijf jaar geleden begonnen we met enkelen aan een avontuur; "ertussenin". Een vereniging voor mensen die zich ergens tussen hetero- en homoseksualiteit in bewegen.
Mensen die zich niet helemaal thuis voelen bij zowel de ene als de andere gemeenschap. Die vaak ook (nog) niet begrepen worden, ook (nog) niet geaccepteerd worden, zelfs. Hetgeen tot frustratie,
onzekerheid en twijfel kan leiden. Tijdens tientallen - al dan niet - persoonlijke gesprekken zijn deze onderwerpen besproken. Sommigen hadden voor het eerst in hun leven over dit onderwerp met iemand kunnen praten, hadden voor het eerst naar ervaringen van anderen kunnen luisteren. Vele bezoekers gingen met een gevoel van herkenning en erkenning naar huis, met een gevoel van opluchting ook.

Daarnaast heeft de komst van "ertussenin" de Vlaamse bi+ gemeenschap extra energie gegeven, die tot meer zichtbaarheid heeft geleid, zoals tijdens de Belgian en Antwerp Pride, een bi-dossier in ZiZo, de bi werkgroep binnen çavaria, maar ook met de komst van BCurious, hét evenement dat volledig draait rond seksuele fluïditeit en biseksualiteit.

Kortom, de missie van "ertussenin" is zeer zeker geslaagd en is het waard om nog vele jaren door te gaan.

Tijdens onze maandelijkse ontmoetingsavond, woensdag 12 december, willen we graag, samen met jullie,
het glas heffen op de afgelopen 5 jaar én op onze toekomst.

#proudtobimyself #biseksualiteit #biseksueel #ertussenin #bicurious #jubileum #regenbooghuislimburg #hasselt #diversiteit