B Curious 2019


21 Sep 2019 09:30
→ 21 Sep 2019 18:30
Wel Jong Niet Hetero, Casa Rosa, Çavaria
Zebrastraat
Zebrastraat 32 - Ghent
See on a map
Op zaterdag 21 september 2019 vindt de derde editie van B Curious plaats, hét evenement dat volledig draait rond seksuele fluïditeit en biseksualiteit. Dit doen we naar aanleiding van Bi Visibility Day (23/09; www.bivisibilityday.com/year2019/#BEL), de dag waarop wereldwijd bi+ activisten aandacht vragen voor biseksualiteit.

In samenwerking met Casa Rosa en Wel Jong Niet Hetero organiseert de Werkgroep Bi van çavaria op zaterdag 21/09 de derde editie van hét evenement dat volledig draait rond seksuele fluïditeit en biseksualiteit.

Via een brede waaier aan werkwinkels zorgen we ervoor dat er voor elk wat wils is op B Curious, ongeacht je seksuele oriëntatie of genderidentiteit. Je kan in alle vrijheid het gesprek aangaan rond zelfontdekking en -aanvaarding, relatievormgeving,… Activisme, privileges en zichtbaarheid in de brede samenleving en binnen de regenbooggemeenschap komen ook aan bod.

Ben je nog een NewBi? We voorzien de nodige introductiemomenten, dus neem zeker deel! Ben je lid van een LGBT-vereniging en wil je graag bi+ personen beter kunnen bereiken? Ook dan ben je bij B Curious aan het juiste adres.

Het idee achter B Curious is voortgevloeid uit de nood aan meer informatie rond biseksualiteit, seksuele fluïditeit en queer als seksuele oriëntatie, en de goesting van de bestaande bi-verenigingen (Ertussenin, Dubbelzinnig en All Bi) en de Werkgroep Bi van çavaria om de grotere bi+ community in Vlaanderen te ontdekken. Je hoeft niet zelf bi+ te zijn; iedereen is van harte welkom!