Infosessie 'fetish: een tweede coming out'


30 Apr 2019 19:30
→ 30 Apr 2019 22:00
Het Roze Huis Antwerpen, Msc Belgium
Het Roze Huis Antwerpen
Draakplaats 1 en 2 - Antwerp
See on a map
In februari vierde de Antwerp Leather & Fetish Pride zijn 10e editie en verwelkomde de stad meer dan 10.000 bezoekers uit de hele wereld. Maar wat is ‘fetish’ precies? Waar gaat het over? Welke fetishes bestaan er? Hoe merk je dat je zelf een ‘fetishist’ bent of er wel interesse voor hebt? Waarom is uitkomen voor je fetish een tweede outing?

Om het taboe te doorbreken en om informatie over de ‘fetish scene’ te verschaffen organiseert Het Roze Huis in Samenwerking met MSC Belgium een infoavond over deze ‘tweede outing’.
Wat mag je verwachten? Informatie over verschillende fetishes, een overzicht van de fetish scene in België (en buitenland), maar vooral getuigenissen van mannen die zich voor een tweede keer hebben geout en de opportuniteit om vragen te stellen!

Inschrijven kan tot en met 25 april om 14 uur via deze link: https://forms.gle/3qPBeEjJEZzjpBPY6

Deze infosessie staat open voor iedereen die interesse heeft in of informatie zoekt over fetishes. Er wordt rekening gehouden met de toegankelijkheid van de infosessie. Je kan je noden aangeven op het inschrijvingsformulier. Bij vragen over de toegankelijkheid kan u ons altijd mailen via info@hetrozehuis.be.