L-week Knuffeldansen


23 Nov 2019 14:00
→ 23 Nov 2019 16:00
L-week, Het Roze Huis Antwerpen
Het Roze Huis Antwerpen
Draakplaats 1 en 2 - Antwerp
See on a map
HRH 1 ste verdieping/ zolder
Knuffelen, dansen, masseren, aanraken, bewegen, contact maken met jezelf en anderen op diverse muzieknummers. Liefdevol aanraken staat centraal. Daarbij houden we rekening met elkaars grenzen en wensen in een veilige omgeving. Aanrakingen zijn als vitamines: ze maken je leven rijker, voller, gezonder en gelukkiger. Voel je als water: vloeiend, meegaand, stromend, levendig en krachtig. Laat je meevoeren door de stroom en geniet ervan.
Waarom: Endorfines komen vrij waardoor je gelukkiger in je vel zit en geliefd voelt.
We zorgen voor elkaar, maar laten elkaar ook vrij. Iedereen blijft verantwoordelijk voor zichzelf. Belangrijk is dat je vooral doet datgene wat goed voor je voelt. Respecteer de grenzen van een ander, en erken en accepteer je angsten en onzekerheden, maar laat ze jou niet domineren.
Oordelen zoals “mager, dik, jong, oud, mooi, lelijk….” zijn niet welkom hier, het gaat over ‘voelen’, ‘jezelf’, ‘de ander’… Om helemaal in ons lichaam en uit ons hoofd te komen, wordt er bijna niet gepraat
Seksuele intenties zijn niet welkom. We willen geen ‘doel ‘ nastreven, maar genieten van wat er op het moment is. Dit is zeker geen datingsmethode.
Je mag je altijd terugtrekken, en door je armen gekruist over je borst te houden aangeven dat je (even) niet aangeraakt wenst te worden.

Inschrijven: is aangewezen via l-week@hetrozehuis.be, maar de dag zelf kan je ook nog aansluiten.

Het event kadert in de L-week: een event voor lesbische, biseksuele, trans*, queer en niet - binaire personen. Alle info kan je vinden op: www.hetrozehuis.be/l-week-2019. Blijf op de hoogte door de pagina L-week te liken.

Dit event wordt gesteund door Stad Antwerpen en Gelijke Kansen Vlaanderen.

Deze locatie is niet toegankelijk voor mensen met een rolstoel. Indien u vragen heeft over de toegankelijkheid, kan u ons mailen via info@hetrozehuis.be