Pride Games 2019


9 Aug 2019 14:00
→ 9 Aug 2019 23:00
Pride Games, Hercules Projects, Active Company, WIJ
Pride Games
Theaterplein - Antwerp
See on a map
Fun people, great beats & new challenges! De Pride Games zijn terug en de tweede editie - opnieuw onder de Roof of Love - belooft nog leuker te worden! Zet Antwerp Pride dit jaar op een actieve manier in en schrijf je team in via www.pridegames.be!

De Pride games zijn een belevingsconcept voor iedereen die houdt van een namiddag gek doen onder vrienden. Tijdens de Pride games nemen teams van 4 of 5 personen het tegen elkaar op in 5 kleurrijke battles met als doel zoveel mogelijk punten te scoren en op die manier de regenboogvlag te veroveren.

PROGRAMMA

Pride op de Meir: 14u - 18u

Al wie de Pride de community een warm hart toedraagt, is welkom vanaf 14u op de Wapper en de Meir. We organiseren tal van activaties en workshops waar iedereen gratis aan kan deelnemen. Yoga, workout, games, ... Supporteren kan, maar zelf deelnemen is nog leuker. Om 17u30 vindt hier ook de openingsceremonie plaats van de Pride Games Vanaf 18u trekken we dan in parade naar het Theaterplein om aan de competitie te beginnen.

Pride Games: 18u - 23u

De Pride Games vinden plaats op het Theaterplein vlakbij de Meir in Antwerpen. Goede beats en catering worden voorzien door Roof of Love om je krachten op peil te houden! Schrijf je snel in om deel te nemen aan de Pride Games.