Queer womxn & online dating vandaag // L-Festival 2020


3 Dec 2020 19:00
→ 3 Dec 2020 21:00
Brussels
See on a map
๐Ÿ’Œ Tinder, Her, Hinge, Match, Happn: online dating apps zijn niet meer weg te denken uit ons sociaal leven. Maar welke invloed hebben dating apps op dating normen? Wat is een goede date? Wat wordt er van elkaar verwacht? Wat is de invloed van digitalisering op liefde en relaties?

In deze workshop voor queer vrouwen spreken we met elkaar over de hedendaagse, digitale vorm van dating, relaties en liefde.

Juiste of foute antwoorden bestaan hier niet. We richten ons op verhalen en ervaringen die ons vertellen wat het betekent vandaag mens te zijn.

๐Ÿ”‹ Dit event zal online via Zoom doorgaan. De workshop is gratis maar registratie is verplicht. ๐’๐œ๐ก๐ซ๐ข๐ฃ๐Ÿ ๐ฃ๐ž ๐ข๐ง ๐ฏ๐ข๐š ๐ก๐ž๐ญ ๐Ÿ๐จ๐ซ๐ฆ๐ฎ๐ฅ๐ข๐ž๐ซ, ๐š๐ฅ๐ฌ ๐ฃ๐ž ๐›๐ž๐ง๐ญ ๐ข๐ง๐ ๐ž๐ฌ๐œ๐ก๐ซ๐ž๐ฏ๐ž๐ง ๐ฆ๐š๐ข๐ฅ๐ž๐ง ๐ฐ๐ž ๐ฃ๐ž ๐๐ž ๐™๐จ๐จ๐ฆ ๐ฅ๐ข๐ง๐ค ๐ž๐ž๐ง ๐๐š๐  ๐จ๐ฉ ๐ฏ๐จ๐จ๐ซ๐ก๐š๐ง๐: https://forms.gle/sMyykTgWCzUFfp7Y7

Timing: Donderdag 3 december, van 19.00 tot 21.00 uur.


*de workshop is in het Nederlands

___________

Wij zijn Julia Alegre en Maïté de Haan, twee jonge filosofen met een passie voor filosofie en de wereld. Samen hebben wij de filosofische vzw Troebel opgericht. Met dit nieuw filosofisch platform willen we helderheid scheppen in een troebele wereld. Voor ons staat dialoog, verbinding en verbeelding centraal. Door dialogen te stimuleren, willen we een verbindende rol spelen en samen met anderen een toekomst verbeelden waarin we met elkaar samenleven, niet ondanks, maar dankzij onze verschillen.

www.troebel.be
IG @troebeltroebel
Info@troebel.be