Særudstilling: Under regnbuen. Danske LGBT-plakater i 70 år


19 Mar 2018 10:00
→ 19 Mar 2018 16:00
Dansk Plakatmuseum
Dansk Plakatmuseum
Viborgvej 2 - Aarhus
See on a map
Fra 27. januar til 3. juni 2018 kan du opleve Dansk Plakatmuseums nye særudstilling ”Under regnbuen. Danske LGBT-plakater i 70 år”. Gennem udvalgte plakater og genstande fortæller vi den vigtige og farverige historie om den danske LGBT-bevægelse.

LGBT er den internationale forkortelse for lesbiske, bøsser, biseksuelle og transpersoner.

I 2018 kan foreningen LGBT Danmark nemlig fejre 70 års kamp for mangfoldighed, accept og sammenhold. Det markerer Plakatmuseet med en stor plakatudstilling. Gennem plakaterne får vi indblik i et langvarigt arbejde for lige rettigheder og ligeværd i det danske samfund, som de forskellige foreninger utrætteligt har udført gennem hele perioden. Et arbejde der endnu ikke er fuldendt.

Hvor startede det hele? Hvorfor opstod bevægelsen? Hvem var med? Hvordan gjorde de? Og hvad er der på dagsordenen nu?
Kom indenfor og bliv klogere. Udstillingen er åben til og med søndag 3. juni 2018.

🌈 🌈 🌈 🌈 🌈 🌈 🌈 🌈 🌈 🌈 🌈 🌈 🌈 🌈 🌈 🌈 🌈 🌈 🌈 🌈

Bemærk: Dansk Plakatmuseum ligger i Den Gamle By. Åbningstiderne er de samme som i Den Gamle By. Entreen giver adgang til både Dansk Plakatmuseum og Den Gamle By. Det er ikke muligt kun at købe billet til Dansk Plakatmuseum.

Den danske plakatkunstner Thomas Kruse står bag udstillingsplakaten, som kan købes i vores webshop. Derudover har Dansk Plakatmuseum lavet et lille katalog til udstillingen samt en postkortserie. Plakat, katalog og postkortserie kan købes her fra 26. januar: http://shop.plakatmuseum.dk/


Vi ses! 🌈More LGBT events in Aarhus