Update: Lez*Go! naar zee vervangen door Lez*Go! Bowlen


17 Aug 2019 14:00
→ 17 Aug 2019 18:00
Vzw Labyrint, Lezgo Leuven
Stadhuis Leuven
Grote Markt 9 - Leuven
See on a map
Update:

Wegens het voorziene slechte weer en de staking van de treinen hebben wij beslist om de daguitstap naar zee te annuleren en te vervangen door een namiddagje bowlen.

De afspraak wordt dus aangepast naar 14h aan het historisch stadhuis te Leuven.

Tot dan!

_____________________________________________

Beste dames,

Een zomer is geen echte zomer als je niet aan zee bent geweest. Op zaterdag 17 augustus gaan wij dus samen naar Oostende. We nemen de trein in Leuven om 9u33. We komen dan aan in Oostende rond 11u17. Dit geeft ons voldoende tijd om een leuk plekje uit te kiezen voor een picknick. Je neemt dus best zelf een lunchpakket mee.

Een stop aan het Q-beach house mag nadien niet ontbreken. Breng, indien je dit wilt, ook wat schepjes/emmers mee om een prachtig zandkasteel te bouwen. Bij goed weer zullen we namelijk een tijdje het strand onveilig maken! Wij voorzien alvast een setje petanque, een strandbal en nog zoveel meer...

's Avonds nog gezellig iets eten of toch maar huiswaarts?
De keuze in aan jullie!

Slecht/regenachtig weer? Geen nood, we voorzien dan een alternatief! Redenen genoeg om zaterdag 17 augustus vrij te houden in jouw agenda.

Praktisch:
Zaterdag 17 augustus
We spreken af om 9u15 aan de Panos (Martelarenplein Leuven)

Instap:
Is het je eerste activiteit, ken je niemand en/of kom je niet graag alleen? Stuur ons een berichtje en dan kan je, indien gewenst, op voorhand al kennis maken met iemand van Lez*Go!

Voor wie:
Holebi vrouwen van +- 25 - 40 jaar.

Prijs:
Jouw eigen consumpties + treinticket
(ter info: een weekendbiljet vanuit Leuven kost 21,20 euro)

Tot dan,
Lez*Go!