Virtueel Min19 Lenteweekend 2020


3 Apr 2020 16:30
→ 5 Apr 2020 16:00
Min19
Uw KOT
Mol
See on a map
This event may have been cancelled. Please check the event on Facebook and the discussion tab of this event. Thank you.


Liefste Min19 cuties!

Spijtig genoeg, maar het was te verwachten, kan ons Lenteweekend niet doorgaan van 3-5 april in Mol. Maar… het goede nieuws is dat ons weekend er wel komt! Met positieve hoop dat we in mei terug veilig kunnen samenkomen, wordt het Lenteweekend verzet naar 15 tot 17 mei. Het zal dan niet te doen zijn in Mol maar wel in “De Wiekslag” in Zelem. Voor de oplettende Min19’ers, yes dat is waar het herfstweekend was. Ben je voor het Lenteweekend ingeschreven, check dan zeker je mail. Was je niet ingeschreven omdat je bv. niet kon in april maar wil je graag mee, stuur dan een mailtje naar min19@weljongniethetero.be.

Laat ook 3-5 april nog in je agenda staan want Min19 zou Min19 niet zijn als de leiding geen alternatief zou voorzien. We mogen dan wel niet irl samenkomen, een virtueel (mini) Lenteweekend kan wel gewoon! Online socialisen, spelletjes spelen, raadsels oplossen en misschien eindelijk te weten komen wat planktonnen nu eigenlijk is?

Stay tuned en stay healthy!

xxx jullie leiding

-------------------------------------------------------

Aha de lente komt eraan, het ideale moment voor een lenteweekend! Het zullen drie geweldige dagen worden, boordevol fantastische activiteiten en heerlijk eten.

Wie mag er naar dit mega toffe weekend komen?
Alle LGBTQ+ (of twijfelende) jongeren tussen 13 en 19 jaar (als je in 2020 19 wordt/bent geworden mag je nog heel het jaar mee!).

Wat kan je verwachten van zo'n weekend?
Geweldige activiteiten, fantastisch eten, slaapknuffels of -high fives, veel liefde en vriendschappen voor het leven

Hoeveel kost het weekend?
Het kost 35 euro!
We willen echter niet dat een financiële drempel de reden zou zijn om dit weekend te missen dus mocht dit bedrag voor jou moeilijk te betalen zijn, stuur ons dan een mailtje op min19@weljongniethetero.be en we zoeken samen naar een oplossing. Want geloof me, zo'n weekend wil je niet missen!

Vragen? Stuur een berichtje naar onze pagina of mail naar min19@weljongniethetero.beMore LGBT events in Mol