Lezbični bar


20 May 2017 20:00
→ 21 May 2017 03:00
Ljubljana Pride
Klub Monokel
Masarykova 24 - Ljubljana
Show map
Drage lezbijke,
drage vse, ki vas v dnevu žene naprej želja po drugi,

lepo vabljene na - tretji – že dobro znani in med nami nepogrešljivi Lezbični bar*.

V soboto 20. maja ob 20:00 uri ponovno odpira svoja vrata Monokel v ambientu lezbičnega bara.

Spet ga boste lahko zapele. Karaoke bodo! Pripravite svoje glasbene želje, vse vojerke pa pobrišite prah s svojih monoklov.

Za vas pa smo pripravile tudi posebno presenečenje. Ker je svoj prestižni naslov - lezba leta - dobila že v začetku leta, si ga mora zdaj tudi primerno odslužiti. Za vas pripravlja posebne geekovske zvarke in odgovore na temeljna življenjska vprašanja.

Lezbični bar je namenjen sproščenemu druženju, spoznavanju, spogledovanju z znanimi lezbijkami skozi zgodovino, obujanju spominov in predvsem – tkanju novih vezi ;)

Lepo vabljene!

Za šankom: Nina Hribernik in Lezba leta – Lana Gobec
Pod žarometi: Meta
Za mikrofonom: Ve

Pa še par tehničnih informacij:

Lezbični bar že tretjič odpira vrata v okviru Pride Fundraiserjev, zato je ves izkupiček večera namenjen festivalu Paradi ponosa 2017.

Vrata Lezbičnega bara se odprejo ob 20:00 in se zaprejo tam nekje okrog 03:00 – oziroma dokler gostiteljici ne obležita pod mizo.

Karaoke se začnejo ob 23:30 in trajajo dokler ne zmanjka glasu oz. ne raznese kakega bobniča.

Vstop v Lezbični bar je prost do 23:00, potem se zaračunava redna vstopnina 5 EUR, ki je namenjena Paradi ponosa 2017.

Vse, ki pa se pridete v Lezbični bar družit že pred 22:00 pa bomo nagradili s štampiljko za celo noč.

*Lezbični bar je prostor namenjen lezbijkam, biseksualkam, transspolnim ženskam, nebinarnim osebam, queer osebam – vsem, katerim je skupna želja po drugi.

Vrata bodo odprta za vse, z našo skupno prisotnostjo pa bomo poskrbele, da bo Lezbični bar varen prostor, kjer seksizem, homofobija, bifobija, transfobija in rasizem nimajo kaj iskati.

——————————————–
Vstopnina/Entry:
od 23.00h - 5 Eur
——————————————–
ŠKUC LL
KULTURNI CENTER Q
ŠKUC
____________________

ŠKUC obvešča:

Kluba Monokel in Tiffany predstavljata varen prostor, ki ga sooblikujemo vse_i, namenjen GLBTQ skupnosti, kjer je prepovedano vsakršno verbalno ali fizično nasilje. Prav tako se ne tolerira homofobije, seksizma, nacionalizma, rasizma in drugih oblik zatiranj.

Vse obiskovalke_ce prosimo, da to upoštevajo in hkrati opozorijo ekipo na pojav nasilja. To lahko storite osebno ali nam pišete na monokelklub@gmail.com, kulturnicenterq@gmail.com in FB strani kluba Monokel in Tiffany.
____________________

See more gay events in Ljubljana.