Πολύχρωμες Συναντήσεις Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2017 (Λεμεσός)


12 Dec 2017 19:00
→ 12 Dec 2017 21:00
Accept - LGBT Cyprus
KEY - Innovation in Culture, Education and Youth
Epikourou, 7A - Limassol
Show map
***ΛΟΓΩ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ, Η ΠΟΛΥΧΡΩΜΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΛΕΜΕΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΝΑ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΡΙΤΗ 12.02.2017 ΑΝΤΙ ΠΕΜΠΤΗ 14.12.2017***

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΕΒΕΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΗ ΩΡΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ

-Λευκωσία: κάθε 1η Τετάρτη και κάθε 3η Τρίτη του μήνα, στις 18:30, στο NGO Support Centre (Εζεκία Παπαϊωάννου 27, 1055 Λευκωσία)

-Λεμεσός: κάθε 2η Πέμπτη του μήνα, στις 19:00, στο KEY - Innovation in Culture, Education and Youth (Επίκουρου 7A, 3026 Λεμεσός)

-Πάφος: κάθε 3η Δευτέρα του μήνα, στις 18:30, στο Πολυκέντρο Νεολαίας Πάφου (Αποστόλου Παύλου & Γλάδστωνος, 8046 Πάφος)

*Οι συζητήσεις γίνονται στα Ελληνικά και η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Για αγγλόφωνες: Rainbow Meetings, κάθε 2η Τετάρτη του μήνα, στις 18:30, στο Home for Cooperation, 28 Marcou Dracou Street, Nicosia, 1102, Cyprus (Buffer Zone)

*Εκτός από τα ΛΟΑΤΙ άτομα, είναι ευπρόσδεκτοι οι φίλοι, οι οικογένειες και οι υποστηρικτές των ΛΟΑΤΙ.

*Όλοι οι συντονιστές των Πολύχρωμων Συναντήσεων είναι εθελοντές με εμπειρία στο συντονισμό ομάδων και σε θέματα ΛΟΑΤΙ.

*Μετά από τη Συνάντηση, όσοι θέλουν μπορούν να μας ακολουθήσουν σε γειτονικό μπαράκι- café (ο χώρος θα αποφασιστεί από τους παρευρισκόμενους).

ΠΟΛΥΧΡΩΜΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

Οι Πολύχρωμες Συναντήσεις προσφέρουν την ευκαιρία σε ΛΟΑΤΙ πρόσωπα ή συμμάχους τους, να συναντηθούν σε ένα ασφαλές και εχέμυθο περιβάλλον και να συζητήσουν θέματα που τα απασχολούν: πχ coming out, γονείς κτλ.

Στις Πολύχρωμες Συναντήσεις θα γνωρίσεις καινούργια άτομα, θα κάνεις νέους φίλους και θα μάθεις πως αντιμετωπίζουν άλλα ΛΟΑΤΙ πρόσωπα, θέματα που ενδεχομένως να απασχολούν και εσένα.

ΚΑΝΟΝΕΣ ΟΜΑΔΑΣ

1. Στις Πολύχρωμες Συναντήσεις τηρείται εχεμύθεια. Οτιδήποτε λέγεται στην ομάδα, μένει στην ομάδα. Σε καμία περίπτωση εκτός της συνάντησης δεν μπορούμε να αναφερθούμε στο περιεχόμενο της συνάντησης, σε άτομα που συμμετέχουν ή συμμετείχαν στην ομάδα, ή να αναφέρουμε λεπτομέρειες που να χαρακτηρίζουν άτομα που συμμετέχουν ή συμμετείχαν στην ομάδα.

2. Το κάθε άτομο αναφέρει ένα όνομα με το οποίο επιθυμεί να το αποκαλούν οι υπόλοιποι συμμετέχοντες.

3. Δεν είναι υποχρεωτικό για οποιονδήποτε να μιλήσει εάν δεν το επιθυμεί. Μπορεί απλά να παρακολουθήσει τη συζήτηση.

4. Συμπεριφερόμαστε με σεβασμό προς όλα τα μέλη της ομάδας.

• Αφήνουμε το άτομο να ολοκληρώσει αυτό που λέει πριν εκφράσουμε τη δική μας άποψη/σχόλιο.

• Το κάθε άτομο δικαιούται να έχει την άποψη του. Σε περίπτωση που διαφωνούμε θα έχουμε την ευκαιρία να παραθέσουμε τα δικά μας επιχειρήματα στη συνέχεια.

• Επικοινωνούμε χωρίς να χρησιμοποιούμε οποιασδήποτε μορφής βία (λεκτική, ψυχολογική, σωματική).

• Αν έχουμε αντίθετη άποψη αναφερόμαστε στα λεγόμενα και όχι στο άτομο προσωπικά.

5. Οι συμμετέχοντες μιλούν για τις προσωπικές τους εμπειρίες χωρίς να γενικοποιούν και δεν μοιράζονται λεπτομέρειες που αναφέρθηκαν από οποιοδήποτε άλλο άτομο.

6. Τα κινητά τηλέφωνα είναι ‘αθόρυβα’ για να αποφεύγονται οι διακοπές.

7. Τυχόν ανήλικα άτομα που επιθυμούν να συμμετέχουν πρέπει να έχουν μαζί τους ενυπόγραφη δήλωση γονικής/κηδεμονικής συναίνεσης (ζητήστε έντυπο για γονική συναίνεση από to info@acceptcy.org για να λάβετε το έντυπο σε ηλεκτρονική μορφή)

+++ Υπάρχει λίστα με παραπομπές για άτομα που χρειάζονται βοήθεια/ στήριξη. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο info@acceptcy.org για να τη λάβετε σε ηλεκτρονική μορφή PDF

See more gay events in Limassol.


More Gay events in Limassol