Whitney: Can I Be Me // m. drinks og 80er-stemning


26 Jul 2017 20:30
→ 26 Jul 2017 23:00
PROUD Filmfestival
Øst for Paradis
Paradisgade 7-9 - Aarhus
Show map
I samarbejde med Øst for Paradis inviterer vi til en aften, hvor du kan lufte din indre diva! Vi viser premieren på den nye dokumentar "Whitney: Can I Be Me" og inden filmen lader vi 80er-stemningen flyde med klassiske Whitney-toner, en classy cocktail og dæmpet belysning.

OM FILMEN
Et unikt portræt af popmusikkens første kvindelige sorte megastjerne. Historien om Whitney Houstons spektakulære liv og alt for tidlige død fortælles gennem intimt arkivmateriale, interviews med inderkredsen og koncert- og backstageoptagelser, der ikke tidligere har været offentliggjort.

Fra de spæde år som gospelsanger i den lokale kirke til den verdensomspændende berømmelse med hits som ’I Wanna Dance With Somebody’, ’I Will Always Love You’ og ikke mindst filmen ’The Bodyguard’.

For en stund indtog Whitney verden med bredt tandpastasmil og en enorm selvsikkerhed på scenen. Siden fulgte det stormombruste forhold til Bobby Brown og det altødelæggende stofmisbrug, som førte til hendes død i 2012 – kun 48 år gammel. Hendes arv er enorm: Ingen Rihanna eller Beyoncé uden Whitney. Filmen er produceret af folkene bag Oscar-vinderen ’Searching for Sugarman’.

See more gay events in Aarhus.