Keer-Punt!


vendredi 10 mai 20:00
Keer-Punt
Regenbooghuis Limburg
Meldertstraat 38 - Hasselt
Voir sur une carte
Heb of had je vaak het gevoel dat je niet in het hokje past waarin mensen of de maatschappij je proberen te plaatsen? Voel(de) je je “anders” dan de anderen? En ben of was je op zoek naar je eigen identiteit als mens?

Dan is ‘Keer-Punt!’ misschien wel iets voor jou. Wij zijn een vereniging voor transgenders, transseksuelen, non-binaire personen,… en hun naaste omgeving. Ook als vriend, familie, partner, collega,… ben je dus zeker welkom. Wij staan met open armen klaar voor iedereen.

Het bestuur van Keer-Punt! kijkt ernaar uit om jou te mogen verwelkomen. Of je nu nood hebt aan een 1-op-1 gesprek, of uitkijkt naar een gezellige babbel met andere aanwezigen: iedereen is van harte welkom. Tijdens onze open ontmoetingsmomenten kan je gewoon volledig jezelf zijn.

Keer-Punt! is een verenging voor en door transgenders, maar ook voor alle betrokken. Kortom voor ons is het zeer belangrijk dat iedereen gewoon zichzelf kan zijn, of je nu nood hebt aan een gezellige babbel of een indivudeel gesprek. Bij ons is hier ruimte voor met de nodige ondertsteuning van partners.

Waar wij ons als vereniging voor inzetten:

Veilige ruimte bieden voor transgenders, transseksuelen, non-binaire personen,… en betrokken.
Mensen informatie bezorgen (medische, welzijnsgerelateerde,…)
Eigen verhalen kunnen delen met elkaar.
Vrijheid om te zijn wie je bent.
Warmte en gezelligheid!
Partners: stemcoach Katrien Eerdekens en therapeut Liesl HeirweghVotre annonce ici

Autres sorties

Toutes les sorties LGBT à Hasselt